Erfaringsudveksling

14. november 2019 kl. 16:00
til
20:00

Lokalgruppen Guldborgsund-Lolland indbyder medlemmer og pårørende til erfaringsudveksling.

Er du ramt af prostatakræft, har du sikkert behov for at møde ligestillede. Vi er en gruppe mænd, der er parat til at støtte og hjælpe dig.

Forfatter Hans Jakob Helms indleder mødet med en sørgmunter beretning om livet med prostatakræft. I bogen ”Hold da kræft mand” beskriver han, hvordan det er at få diagnosen, OG HVORDAN DEN ER AT LEVE MED. Forfatteren beskriver med humor og alvor, hvordan han i ti år har oplevet behandlersystemet på godt og ondt; men mest godt.

For en prostatakræftpatient er det vigtigt, at man møder livskloge mennesker, der er i stand til at skabe overbevisning om og erkendelse af, at man må leve videre med kræften. Det er vigtigt at tale med andre – ikke miste modet – for der kommer nedture og opture, men verdenen går ikke under, fordi du ikke kan dyrke sex som før.

Herefter dialog og erfaringsudveksling. Vi opdeler deltagerne i nogle samtalegrupper.

Der afsluttes med ”et let måltid”. –  Deltagerprisen kr. 100 for spisningen.

Grænge Beboerhus
Lolle Allé 11
4891 Toreby

Tilmelding

Senest 11. november 2019 til Asbjørn Rasmussen. E-mail: asseras@outlook.dk eller mobil: 22874021

Bliv medlem

Du er med til at gøre en forskel – hvis du vælger at blive medlem

Både som patient og pårørende betyder et medlemskab af Prostatakræftforeningen PROPA, at du er med til at sikre vores arbejde. Det giver dig også indsigt i sygdommen, behandlingsmetoderne og andres erfaringer.

Meld dig ind her