HOLD DA KRÆFT MAND – OG SMIL

19. september 2019 kl. 19:00
til
21:00

Et causeri over en virkelig historie med forfatter Hans Jakob Helms. En fortælling om ikke bare at lære at leve med sin prostatakræft, men om at bruge kræften aktivt til et nyt og spændende liv.

Causeriet fokuserer på livet med diagnosen Prostatakræft – på godt og ondt. Udgangspunktet er Hans Jakob Helms’ egen historie som fortalt i bogen ”Hold da kræft mand” (Gyldendal 2017) og opdateret med det, der er sket for ham, siden bogen udkom.

Det bliver en underholdende, selvironisk og tabudræbende fortælling om mere end 10 år som prostatakræftpatient – med kontinuerlig udvikling af sygdommen, med nye kampe og nye håb.

Med en humoristisk tilgang vendes forfatterens egne oplevelser og erfaringer fra opdagelsen over operationen til alle de personlige konsekvenser og oplevelser, som livet med behandlet og fortsat prostatakræft medfører – og der er ingen tabuer. Helms taler lige ud af posen og kalder en spade for en spade.

Du behøver ikke have læst bogen for at få en inspirerende oplevelse, men måske bliver du så inspireret, at du får lyst til at købe den efter causeriet. Så er der mulighed for det. Med personlig hilsen fra forfatteren.

Der serveres kaffe/te i pausen for kr. 25.

MarselisborgCentret - Bygning 8
P.P. Ørumsgade 11
8000 Aarhus C

Tilmelding

Senest mandag den 16. september 2019.

Af pladshensyn er tilmelding nødvendig til e-mail aarhus@propa.dk eller telefon 24 46 53 51 (Arne Ellerup).

Bliv medlem

Du er med til at gøre en forskel – hvis du vælger at blive medlem

Både som patient og pårørende betyder et medlemskab af Prostatakræftforeningen PROPA, at du er med til at sikre vores arbejde. Det giver dig også indsigt i sygdommen, behandlingsmetoderne og andres erfaringer.

Meld dig ind her