Vi søger frivillig med erfaring i mailsystemet MailChimp (eller et tilsvarende mailsystem)

Vil du være med til at give vores medlemskommunikation et tiltrængt løft og gøre den mere moderne?

Du har erfaring med udarbejdelse af nyhedsbreve – enten fra dit nuværende eller dit tidligere job. Du kender PROPA, PROPA NYT og har besøgt propa.dk. Og du har bemærket, at vores medlemskommunikation trænger til en håndsrækning. Den skal være langt mere moderne og mere indbydende.

Hvad opnår du?

Du bliver en del af vores lille gruppe, som arbejder med kommunikationen til nye og nuværende medlemmer. Vi er ildsjæle, og det bliver du også, når vi skal arbejde sammen. Vi er ikke eksperter, men vi gør vores bedste. Og lige nu savner vi dine erfaringer.

Løn og arbejdsvilkår

Som frivillig får du den samme fyrstelige løn som alle os andre – nemlig glæden ved at vide, at du er med til at gøre en forskel. Din arbejdstid er 100% fleksibel – og bortset fra få møder, så arbejder du hjemmefra.

Opgaven

Vi har i dag ca. 3.250 medlemmer, fordelt på 6 regioner og indtil videre ca. 30 lokalgrupper. Og det er især den løbende kommunikation ud til disse medlemmer – om lokale og regionale medlemsmøder, nyt om behandlingsmetoder, medlemstilbud m.m.  – som trænger til et løft og en hjælpende hånd.

Lidt om os

Prostatakræftforeningens nuværende Kommunikationsudvalg består af frivillige, som gør en stor indsats med kommunikationen til medlemmer samt til alle, der har interesse i at følge med i information om prostatakræft.

Lad os høre fra dig snarest

Er du interesseret i at være med på holdet – og dermed være med til, at vi får givet PROPA et ansigtsløft i relation til medlemmerne, så send en mail med lidt information om dig og dine nyhedsbrevs-erfaringer til Jesper Brunholm, frivillig@propa.dk

Bliv medlem

Du er med til at gøre en forskel – hvis du vælger at blive medlem

Både som patient og pårørende betyder et medlemskab af Prostatakræftforeningen PROPA, at du er med til at sikre vores arbejde. Det giver dig også indsigt i sygdommen, behandlingsmetoderne og andres erfaringer.

Meld dig ind her