Spørgeskemaer og interviews

Vil du hjælpe med at klæde sundhedspersonale – både etablerede, nyuddannede og studerende – endnu bedre på til at arbejde med prostatakræft, patienter og pårørende?

PROPA får løbende henvendelser fra unge under uddannelse, forskere, personale i sundhedsvæsenet m.fl., som søger patienter eller pårørende til interviews, spørgeskemaundersøgelser og lign.

Vi tror på, at patientinvolvering og erfaringsudveksling kun kan forbedre forholdene for prostatakræftramte og gøre os alle sammen dygtigere – og derfor vil vi i PROPA rigtig gerne videreformidle kontakten til vores medlemmer.

Så vi vil her løbende offentliggøre efterlysninger efter interview-personer, spørgeskemaer fra studerende o.a. – og håber i den forbindelse, at du vil hjælpe med din indsigt og viden og melde dig eller svare på spørgeskemaerne.

På forhånd tak

Venlig hilsen

PROPA

AKTUELLE FORESPØRGSLER:

——————————————————————————————

Område: Aarhus – Trekantsområdet

Opslået dato:  02-09-2019

Udløber dato: 01-11-2019

Emne: Forskningsprojekt omkring design af sundhedsteknologi til prostatapatienter i watchful waiting

Beskrivelse: Jeg håber, I kan hjælpe mig med at finde nogle personer, der har prostatakræft, og som har lyst til at deltage i mit forskningsprojekt. Jeg søger patienter, der har lyst til at blive interviewet omkring deres hverdag med prostatakræft, specielt i forhold hvordan det er at leve med en sygdom uden tydelige symptomer.

Jeg er i samarbejde med Urinvejkirugisk forskningsenhed ved Vejle Hospital igang med at undersøge, hvordan sundhedteknologi kan designes, for at det kan støtte i behandling af kronisk sygdom. Fokus er her på teknologi, der kan bruges til at forbedre hverdagslivet, og ikke til ren diagnosering. 

I første omgang er jeg interesseret i 3-5 patienter i Århus eller trekantsområdet, der har lyst til at blive interviewet omkring deres hverdag med prostatakræft. Planen er at afholde cirka en times interview med de forskellige patienter. Interviewet kan afholdes hvor det passer og er nemmest for deltagerne. Interviewet vil være tredelt, en første del hvor der vil blive spurgt ind til deres hverdagsliv generelt, en anden del der fokuserer på deres sundhed og sygdom, og en sidste del hvor der spørges specifikt ind til deres hverdag med prostata.

Læs mere om projektet her

Kontakt: Kasper Heiselberg, tlf. 30 12 49 53 (hverdage mellem 9-17) eller på kheiselberg@eng.au.dk

——————————————————————————————

Område: Danmark

Opslået dato:  23-08-2019

Udløber dato: 01-11-2019

Emne: Spørgeskema om prostatakræftpatienters livskvalitet – Quality of Life

Beskrivelse: Vær med til at fortælle europæiske UOMO (Sammenslutningen af Europæiske Prostatakræft foreninger), hvordan det er at være en prostatakræft ramt mand. Spørgeskemaundersøgelsen gennemføres i løbet af september 2019.

Jo flere, som deltager, jo bedre. Din besvarelse kan hjælpe alle prostatakræftramte mænd i fremtiden!

Svar på spørgeskemaet på linket nedenfor. (Du kan vælge at få spørgeskemaet på DANSK).

Hent spørgeskema her

——————————————————————————————

Bliv medlem

Du er med til at gøre en forskel – hvis du vælger at blive medlem

Både som patient og pårørende betyder et medlemskab af Prostatakræftforeningen PROPA, at du er med til at sikre vores arbejde. Det giver dig også indsigt i sygdommen, behandlingsmetoderne og andres erfaringer.

Meld dig ind her