Rådgivning

Mange prostatakræftramte mænd klarer sig med rådgivning fra de urologiske eller onkologiske afdelinger på hospitalerne, egen læge, familie, venner, naboer eller kolleger.

Nogle gange er dette dog ikke tilstrækkeligt, idet alle de nævnte kontaktpersoner, som hovedregel, ikke har haft sygdommen selv.

Patientstøttegruppe

PROPA har oprettet en Patientstøtte gruppe bestående af frivillige, som hver især har gennemgået forskellige behandlinger for prostatakræft samt en uddannelse i at tale med andre patienter.

I denne gruppe kan du finde pårørende, som kan yde støtte til ægtefæller, samlevende og børn.

Find pårørendemedlemmerne under menupunktet “Patientstøtte” her.

ProstataGuide

Få mere at vide om om prostatakræft og gode råd til  pårørende igennem vores PROSTATAGUIDE. Så er du klædt bedre på til at takle livet som pårørende til en prostatakræftramt mand.

Find PROSTATAGUIDEN her.

Medlemskab

I kan også med fordel melde jer ind i Propa som par her på hjemmesiden, fordi et familiemedlemskab giver et utal af muligheder i forhold til at øge jeres kendskab til sygdommen, bivirkningerne ved forskellige behandlinger samt andres erfaringer. Det koster kun kr. 450,- om året for et familiemedlemskab.

Meld jer ind her.

Bliv medlem

Du er med til at gøre en forskel – hvis du vælger at blive medlem

Både som patient og pårørende betyder et medlemskab af Prostatakræftforeningen PROPA, at du er med til at sikre vores arbejde. Det giver dig også indsigt i sygdommen, behandlingsmetoderne og andres erfaringer.

Meld dig ind her