Links

Relevante links

Vi har samlet en række relevante links for mennesker med prostatakræft

Kontinensforeningen

Foreningen har til formål at varetage interesser for urin- eller afføringsinkontinente voksne og børn og at bryde tabuet omkring lidelsen.

Foreningsservice – NYT tilbud til Propa medlemmer fra Kontinensforeningen

Andres erfaringer
Du kan møde andre patienter eller pårørende online på Cancerforum.dk, eller du kan se film og høre andres erfaringer med kræft.

Cancerforum
På Cancerforum kan du finde en gruppe for mænd med prostatakræft. Her kan du læse indlæg, skrive med andre og dele dine erfaringer. Du skal blot oprette en profil på forummet og melde dig ind i gruppen “Prostatakræft”.

Spørgeskema om hormonbehandling
Netdoktor.dk har lavet et spørgeskema, som henvender sig til mænd med prostatakræft, som er i injektionsbehandling for sygdommen. Skemaet henvender sig desuden til partnere til mænd med prostatakræft i injektionsbehandling.

Legatbogen
Legatbogen er et gratis register over alle fonde og legater i Danmark. Denne hjemmeside kan være til gavn for medlemmer, pårørende og andre besøgende, som har brug for økonomisk støtte til diverse udgifter. Søgemaskinen er gratis og udviklet i samarbejde med en lang række partnere, blandt andre Augustinus Fonden, Oticon Fonden, Frederiksberg Kommune og Københavns Universitet.

Læs om prostatakræft og behandling

 

Kræftens Bekæmpelse om prostatakræft
Kræftens Bekæmpelses hjemmeside med uddybende information om prostatakræft: Årsager, symptomer, diagnose, behandling etc.

 

Links til sider på engelsk

 

National Cancer Institute (NCI) – prostate cancer
NCI er det amerikanske sundhedsministeriums kræftorganisation – direkte link til siderne om prostatakræft.

Macmillan Cancer Support – prostate cancer
Macmillan Cancer Support er en nonprofitorganisation – direkte link til siderne om prostatakræft.

Cancer Research UK – prostate cancer
Cancer Research UK er en engelsk velgørenhedsorganisation, der oplyser om kræft og støtter kræftforskning – direkte link til siderne om prostatakræft.

UOMO
Den europæiske prostatacancersammenslutning.

 

Lægefagligt selskab

 

Dansk Prostatacancer Udvalg (DAPROCA)
Hjemmeside for danske speciallæger.

Bliv medlem

Du er med til at gøre en forskel – hvis du vælger at blive medlem

Både som patient og pårørende betyder et medlemskab af Prostatakræftforeningen PROPA, at du er med til at sikre vores arbejde. Det giver dig også indsigt i sygdommen, behandlingsmetoderne og andres erfaringer.

Meld dig ind her