Toppen af poppen knækker cancer – Indstil en ildsjæl!

Pressemeddelelse fra TV2 og Kræftens Bekæmpelse den 26.6.18:

Igen i år hylder ”Toppen af poppen” hverdagens helte i det danske sundhedsvæsen. Det sker ved en stor hyldestkoncert i forbindelse med Knæk Cancer, der sendes på TV2 i uge 43. Ved koncerten optræder de syv artister, der medvirker i årets udgave af ”Toppen af poppen”.  Du kan glæde dig til at opleve Lis Sørensen, Annika Aakjær, Pernille Rosendal, Silas Bjerregaard, Thøger Dixgaard, Søren Sko og Claus Hempler.

Koncerten optages den 28. August på Docken, i Nordhavn.

Publikum bliver sundhedsprofessionelle fra hospitaler, som behandler kræftpatienterne. Musikken skal være en stor tak til dem for deres store og vigtige arbejde.

I den forbindelse ønsker TV2 også at hylde en eller flere sundhedsprofessionelle for, at have gjort noget helt særligt for en eller flere kræftpatienter. Har du som patient eller pårørende i forbindelse med kræftbehandling mødt én i sundhedsvæsenet, som har betydet noget helt specielt for dig – så vil TV2 gerne høre mere om dem.

Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail til kc@mastifftv.dk og fortælle lidt om, hvem du synes fortjener en særlig tak for sit arbejde og hvorfor. Husk også at oplyse dit eget navn og telefonnummer.

Deadline er mandag d. 6/8 2018, men meget gerne før.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Karen Boel Thomsen
Mastiff TV

Bliv medlem

Du er med til at gøre en forskel – hvis du vælger at blive medlem

Både som patient og pårørende betyder et medlemskab af Prostatakræftforeningen PROPA, at du er med til at sikre vores arbejde. Det giver dig også indsigt i sygdommen, behandlingsmetoderne og andres erfaringer.

Meld dig ind her