TV2 leder efter medvirkende til ny dokumentar om senfølger

TV2 leder efter mænd, der har afsluttet et behandlingsforløb for prostata cancer, men nu lever med senfølger.  

I limboet efter en kræftbehandling, hvor du måske er “erklæret rask”, ligger et anderledes liv foran dig. Den store kamp er overstået ‐ men det lange seje træk venter.

Fokus fra sundhedssystemet er på den direkte behandling, men ikke på at forbedre kræft-overlevernes livskvalitet.

I en ny dokumentar sætter TV2 fokus på, hvad man kan gøre for at få det bedre efter en kræftbehandling ‐ gennem kostændring, motion og psykolog coaching.

De tager fat på både de psykiske og fysiske senfølger og lader både en psykolog og en læge følge og hjælpe 2 patienter i 3 måneder, for at få dem bedre igennem en tid, som kan være ligeså hård som selve behandlingen.

Samtaler, kostomlægning og motion

Via samtaler, kostomlægning og motion vil lægen og psykologen hjælpe patienterne til at få en bedre hverdag med færre smerter og styrket psyke. Forløbet vil have fokus på at spise rigtigt, genopbygge muskelmasse, tilføre næringsstoffer og finde psykisk balance.

Så er det mindst 1-2 år siden at du har afsluttet et større behandlingsforløb for enten prostatakræft – og har du mod på at deltage i et 3 måneders forløb, som har til formål at forbedre din livskvalitet – så hører TV2 gerne fra dig på

casting@koncern.dkskriv “senfølger” i emnefeltet – eller på tlf: 31 44 45 91